Skip to main content

Om Chaplin Selskaber

Gourmet Catering

Hos Chaplin Selskaber lægger vi utrolig stor vægt på at levere ærlig mad. Vi leverer en gastronomisk oplevelse skræddersyet til jeres behov.

Vi har et skarpt udvalg af menuer, hvor vi har nøje udvalgt vores råvarer. Det gør hermed at vi kan sikre den høje kvalitet, hver gang vi levere mad ud af huset eller afholder netop din fest. Du kan derfor forvente, at maden og vores serviceniveau altid vil være af høj kvalitet, og vores engagement lige så højt. 

Vi ønsker at din fest, aldrig må gå i glemmebogen. Vi skal skabe oplevelser, minder og en fest som er skræddersyet efter dit behov. Vores gourmet kokke og tjenere er med til at skabe de ultimative gastronomiske og vinøse rammer for jeres fest. Så i kan nyde det gode værtskab, hinanden, jeres venner, familie eller kollegaer.

Så ønsker du at afholde din næste fest på Chaplin, så send os en helt uforpligtende forespørgsel på jeres selskab, så kan vi sammen skabe præcis den fest i drømmer om.

Vores køkkenchef

Casper Grøn er kok og bestyrer for selskaberne i Chaplin. 

Casper Grøn er en erfaren og talentfuld kok, der har dedikeret sit liv til at skabe uforglemmelige kulinariske oplevelser for sine gæster.
Med mange års erfaring i branchen og en succesfuld restaurant bag sig, er han nu klar til at tage sig af Chaplin selskabers gourmet catering og mad ud af huset.