Skip to main content

Catering

Her kan du sende en forespørgsel på catering samt se vores catering menuer og buffetter

Catering forespørgsel

Send os en forespørgsel om dit kommende arrangement

Vores menuer

Lej en kok - Private Dinning
Kr. 395.- pr. time

Spar tiden i køkkenet, og lej en kok hjem til jer, i privaten.

Min. 8 personer 

Introduktion til Chaplin Selskabers Private Dining Koncept:

Velkommen til Chaplin Selskabers seneste koncept: Private Dining med egen kok. Vi har skabt en unik mulighed for vores gæster til at bringe den udsøgte smag og atmosfære fra vores restaurant direkte hjem til deres private rammer. Med vores erfarne kokke ved roret kan I nu nyde en skræddersyet gastronomisk rejse, hvor I er værter for et uforglemmeligt måltid, hvor som helst i Hovedstadsområdet og Nordsjælland.

Den Ultimative Kulinariske Fleksibilitet:

Med Chaplin Selskabers Private Dining har I fuldstændig kontrol over jeres gastronomiske eventyr. Vores dygtige kokke har sammensat en eksklusiv menu med en bred vifte af delikate retter, og nu er det jeres tur til at vælge. Fra snacks til ost kan I skabe en menu, der afspejler jeres præferencer, ønsker og eventuelle kostrestriktioner. Fra intime middage til større sammenkomster kan vores koncept tilpasses enhver anledning og ethvert antal gæster.

Kokkekunst i Jeres Hjem:

Med Chaplin Selskabers Private Dining bringer vi ikke bare maden til jer; vi bringer vores ekspertise, passion og kærlighed til madlavning direkte ind i jeres køkken. Vores dedikerede kokke vil personligt tilberede hver ret med omhu og opmærksomhed på detaljer, mens I kan slappe af og nyde øjeblikket med jeres gæster. Fra den første bid til den sidste slurk kan I forvente en uovertruffen kulinarisk oplevelse, der kun kan findes hos Chaplin Selskaber.

En Oplevelse Uden Sidestykke:

Chaplin Selskabers Private Dining er ikke bare et måltid; det er en helstøbt oplevelse. Fra den elegante præsentation af hver tallerken til den fortryllende duft af friske råvarer, vil hvert øjeblik være en fejring af god mad, godt selskab og godt liv.

Book Jeres Private Dining Oplevelse:

Er I klar til at opleve Chaplin Selskabers Private Dining? Kontakt os i dag for at reservere jeres plads på vores kalender og begynde planlægningen af jeres skræddersyede gastronomiske eventyr. Lad os sammen skabe et uforglemmeligt øjeblik, hvor god mad og godt selskab forenes for at skabe magi i jeres hjem.


Du kan selv vælge mellem 4, 5 eller 6 retters menu. Hvis du ønsker en 7 ret, så er det selvfølgelig også en mulighed. Men tag derfor gerne kontakt til os, for at aftale nærmere. Du kan sende en forespørgsel ovenfor, eller kontakte os på + 45 28 73 25 20 eller Casper@chaplin.as

Vi glæder os til at forkæle jer!

Det eneste vi forventer, af dig:

  • Adgang til et køkken – med komfur & ovn
  • Opdækket bord
  • Mulighed for køle & fryseplads

Private Dinning - Beslut din egen menu

Læs gerne siden, før denne – “Lej en kok – Private Dining”

Sammensæt din egen menu – Vælg mellem:

4 retters – Kr. 465.-

Snack, Forret, Hovedret, Dessert

5 retters – Kr. 565.-

Snack, Forret, Mellemret, Hovedret, Dessert

6 retters – Kr. 665.-

Snack, Forret, Mellemret. Hovedret, Ost, Dessert

Læs gerne siden før denne. Lej en kok – Private Dining.

Snacks

Puffet Hønseskind – Løgpulver – Karamelisseret Æggeblomme

Arancini – Svampe – Urteemulsion

Østers – Yuzu – Koriander – Soya

Beef Jerkey af Højreb – Lime – Koriander – Hvidløg – Citrongræs

Forret

Variation af kammusling – urter – skalotteløg – agurk – yuzu – peberrod

Koldrøget Fanølaks – æblevinaigrette – Rød Mizuna – Jordskokker – Urter

Mozaik af Laks & Hamachi – Porreaske – Ramsløg – Agurkeskum

Charcuteri 3 slags kød – Cremer – Urter – Oliven

 

Mellemret

Tatar af Kalv – Kapers – Cognac – Urtecreme – Peberrod – Æggeblomme – Trøffel

Demi Rimmet Kulmule – Sauce Blanquette – Græskarkerner

Iberico Gris – Kartoffelskum – Forårsløg – Løvstikke

Variation af Tomat – Ramsløg – Urter – Burrata

 

Hovedret

Helstegt Oksehøjreb af Sashi – Asparges – Rødvin – Pommes Duchess –

Lammekrone – Urterasp – Myntesmør – Persillerod – Asparges Kartofler

Smør Pocheret Pighvar – Kapers – Veloúte – Jordskokker – Krydderurter

Iberico – BBQ – Tomat & Ramsløg – Grønne Asparges – Cafe de Paris – Kartoffel

Ost

Havgus – Brunet Smør – Ristede Nødder – Hindbær – Grov Maltbrød

Drunken Dog – Hvid chokolade – Brombær – Honning & Malt

Den Hvide Dame i tærte – Æbleskum – Yuzu – Æbletuille

Gammelknas – Øl/malt – Brombær – Lime

Dessert

Baked Alaska – Brombærsorbet – Kraftig Brownie

Basque Burnt Cheesecake – Mynte & Honningsorbet – Mørk Chokolade

Utraditionel Æblekage – Brændt Hvid Chokolade – Salt Karamel – Creme Chantily – Æbletuille

Vaniljeis – Caviar – Hindbær – Hvid Chokolade

Forårsbuffet 2024

Mad ud af huset

Kuvertpris kr. 295.- / Børn U. 13 år halv pris / Min. 20 kuverter

Forret

(Vælg mellem – mulighed for begge 2)

Koldrøget andebryst med peberrod/wasabi creme, syltede bolsjebeder, saltristede valnødder og Bulls blood

Koldrøget laks med rygeostcreme, radiser, rugknas, ærteskud og dild olie

Hovedret

Rosastegt kalvefilet med hvidløg og rosmarin

Ballotine af kylling med estragon

Hårdtristet petit kartofler vendt i olivenolie, smør og urterasp

Kraftig reduceret kalvesky med løg og pancetta

Variation af beder, timian, hasselnød, balsamico. olivenolie og græsk feta

Blandet salat med syltede svampe og græskarkerner

Serveres med friskbagt foccacia brød og smør

Dessert

(Vælg mellem)

Mazarinkage med abrikoskompot og karameliserede nødder

Mørk chokoladebrownie med chokoladeganache og syltede bær

Sommerbuffet 2024

Mad ud af huset

Kuvertpris kr. 295.- / Børn U. 13 år halv pris / Min. 20 kuverter

Forret

(Vælg mellem – mulighed for begge 2 ved tilkøb)

Carpaccio af okse, svampecreme, ristede pinjekerner, gammel knas, rucola og sylt

Røget hellefisk med purløgsmayonnaise, radiser, violet kartoffel og karse

Hovedret

Rosastegt oksefilet med rosmarin og hvidløg

Kalkuncuvette med pesto

Lun kartoffelsalat, creme fraiche, citron, krydderurter og rødløg

Tomatsalat af 3 slags tomater, mozzarella, basilikum, olivenolie og ristede kerner

Spidskålssalat med æble, persille, citron vinaigrette og mandler

Rødvinssauce med svampe, pancetta og løg

Serveres med friskbagt foccacia brød og smør

Dessert

(Vælg mellem)

Vanilje panna cotta med hindbær gele, hindbær og hvid chokolade

Cheesecake med sprød kiks, gele og havtorn

Efterårsbuffet 2024

Mad ud af huset

Kuvertpris kr. 315.- / Børn U. 13 år halv pris / Min. 20 kuverter

Alt kommer anrettet på vores flotte porcelæn fade, skiffer osv. Lige til at stille an på buffet.

Dampet kulmule med marineret fennikel og blommesalat

Stegt græskar med røget creme, græskarkerner og tyttebær

Kalvefilet med cremet svampe og friteret grønkål

Honningglaseret svinebryst med grov sennepssovs

Confiteret kartofler med timian og hvidløg

Spidskålsalat med saltet mandler, syltede rødløg og vesterhavsost

Ristet jordskokker med blomkålspure og ristet hasselnødder

Glaseret rødbede i hyldebærsaft med karamelliseret valnødder og karse

Mulighed for tilkøb af dessert.

Vinterbuffet 2024

Mad ud af huset

Kuvertpris kr. 295.- / Børn U. 13 år halv pris / Min. 20 kuverter

Alt kommer anrettet på vores flotte porcelæn fade, skiffer osv. Lige til at stille an på buffet.

Forret

(Vælg mellem)

Arancini m. skovsvampe – græskar – urter – hvidvin & fermenteret hvidløg

Rimmet laks – æble – purløgsemulsion – løgaske

Friskbagt Focaccia brød & smør

Hovedret

Oksefilet stegt som vildt

Tyttebær – Vildtsauce m.. blåskimmel

Råsyltet agurk – råsyltet rodfrugter – waldorfsalat

Små hvide kartofler kogt m. smør & løvstikke

Braiseret svinekæber – Syltet rødløg – ølglace

Grov kartoffelmos m. smør & persille

Kålsalat – honning – sennep & urter

 

Dessert

Variaton af æble – saltkaramel – brændt hvid chokolade & vaniljecreme

Tapasbuffet 2024

Mad ud af huset

Kuvertpris kr. 275.- / Børn U. 13 år halv pris / Min. 12 kuverter

Alt kommer anrettet på vores flotte porcelæn fade, skiffer osv. Lige til at stille an på buffet.

Arancini – skovsvampe – urteemulsion

Laks – Teriyaki – agurk

Beef jerkey – lime – koriander – hvidløg

3 slags udvalgte charcuteri passende til årstid, samt oliven, cremer & div. tilbehør

3 nøje udvalgte oste – samt surt, sødt, salt & bittert

Foccacia brød med semi dry tomater, olivenolie & fermenteret hvidløg

Receptionsmenuer

Mad ud af huset

Min. 20 kuverter

(Vælg mellem 5, 7 eller 10 slags)

Små krustader fyldt med krabbe, creme fraiche, rødløg, citron og krydderurter

Grillede foccacia, koldrøget laks, rygeost, radiser og ærteskud

Dansk okseinderlår med purløgsmayo, syltede skalotteløg og ristet pumpernikkel

Variation af beder, bagte, creme, sylt, vesterhavsost og sprødt

Vanilje panna cotta med hindbærgelé, frysetørret hindbær og krystalliseret choko

Pris kr. 175.- pr. person

Små krustader fyldt med krabbe, creme fraiche, rødløg, citron og krydderurter

Grillede foccacia, koldrøget laks, rygeost, radiser og ærteskud

Dansk okseinderlår med purløgsmayo, syltede skalotteløg og ristet pumpernikkel

Sliders med braiseret grisebryst, chilimayo og syltede rødløg

Små tærter med svampe, løg og gedeost

Variation af beder, bagte, creme, sylt, vesterhavsost og sprødt

Vanilje panna cotta med hindbærgelé, frysetørret hindbær og krystalliseret choko

Pris kr. 210.- pr. person

Små krustader fyldt med krabbe, creme fraiche, rødløg, citron og krydderurter

Grillede foccacia, koldrøget laks, rygeost, radiser og ærteskud

Rimmet kammusling, lime, dild og jordskokker

Dansk okseinderlår med purløgsmayo, syltede skalotteløg og ristet pumpernikkel

Sliders med braiseret grisebryst, chilimayo og syltede rødløg

Små tærter med svampe, løg og gedeost

Variation af beder, bagte, creme, sylt, vesterhavsost og sprødt

Ost – Fyrtårnet, abrikos og hjemmelavet knækbrød

Mørk chokoladebrownie med chokoladeganache og amarena kirsebær

Vanilje panna cotta med hindbærgelé, frysetørret hindbær og krystalliseret choko

Pris kr. 250.- pr. person

Studenterbuffet

Mad ud af huset

Min. 20 kuverter

Forret – Som tilkøb.

Koldrøget laks med æblevinaigrette, rød mizuna, porreaske & syltede skalotteløg

Røget hellefisk med karamelliseret æggeblomme, ristede mandler & brombær/rødbede relish

Charcuteri med 3 forskellige slags pølser, div. Dyppelser & tilbehør

 

Hovedret som buffet

BBQ stegt kyllingebryst med friske krydderurter

Helstegt oksecuvetter med rosmarin & hvidløg

Pommes duchess med smør & krydderurter

Sommer kartoffelsalat med sennep, honning, variation af løg & rød prima donna

Tomatsalat med mozzarella, basilikum, ristede nødder, skalotteløg & vinaigrette

Spæde salater med grønne asparges, purløg, brombærvinaigrette og syltede brombær

Friskbagt foccacia brød & pisket kryddersmør

 

Dessert

Cheesecake med sprød kiksebund, mango gel & hvid Callebaut chokolade

Tilkøb af forret – vælg selv 1 forret

Kr. 75.- pr. person

Hovedret & Dessert

Kr. 295.- pr. person

 

Mulighed for levering i Helsingør Kommune

Kr. 299.-